Dokonalá jedinečnost

Neschovávej se, nestyď se, nenech se zastrašit, nenech se zastavit.

Narodila ses dokonalá a jedinečná, přesně taková jakou tě Bůh potřebuje mít pro tento svět právě TADY A TEĎ. Jedině pokud budeš žít dle programu své duše, jedině tehdy budeš žít šťastný a naplněný život bez ohledu na vnější okolnosti. To není klišé, je to holý fakt. Mým posláním není ženy učit vydělávat peníze, ani je učit naplnit svůj talent a ani jim říkat jak se mají chovat k mužům, jak vychovávat své děti…. Nic podobného, mé poslání je prosté, učit ženy, aby byly samy sebou, aby objevily svou jedinečnou podstatu a aby i ONY skrze svá hmotná těla demonstrovaly poslání své duše.

Až opravdu uslyšíš píseň své duše, již se nemusíš nic víc učit. Ona v sobě nese všechny potřebné informace a kódy pro Tvůj dokonalý a jedinečný život i to, jak vychovávat své děti, jak žít ve vztazích, co dělat za práci, aby ti přinesla vnitřní i vnější bohatství. Tvá duše má v sobě vše co potřebuješ pro svůj jedinečný život.

Vím, že se to lehce říká a hůře dělá. Vše začíná u sebelásky, sebe hodnoty, kterou máme většina z nás poškozenou, zdeformovanou a nebo žádnou. Ale už jsme velké holky a je třeba se přestat bát, už tu není nikdo kdo nám dvojku z chování, kdo nám dá zaracha, kdo nám dá na zadeček, kdo se s námi nebude za trest týden bavit.. ne ne už jsi tu sama za sebe, už jsi paní svého života, nenech se do nekonečna omezovat a ovládat minulostí.

Jediné co nás brzdí a manipuluje s námi v náš neprospěch je náš vlastní strach, strach z něčeho co už neexistuje něco co bylo a jen nám uvízlo v našich myslích, našem podvědomí a utvořilo neviditelný program, který nás ovládá. Je to takový malý čertík, který nám našeptává.. nedělej to – budou se ti smát, nechoď tam – je tam nebezpečno, no přeci si tohle nevezmeš na sebe – vždyť budeš jako strašidlo, okamžitě toho nech – co si pomyslí sousedé, když to uděláš – nebudu si s tebou hrát a tak bych mohla pokračovat donekonečna. Každá z nás má v sobě spoustu takových našeptávačů a kazisvětů.

Pokud však čteš tyto řádky, přišel čas se posunout, pohlédnou svým kazisvětům do očí a postavit se za sebe samu. Jsem už velká holka a ty mi nebudeš říkat co mám a nemám dělat. Mám svou duši, svou mysl a své srdce a ty vědí nejlépe jak žít tento život.

Jen já mám návod na svůj život a již nedovolím, aby mi ho kdokoliv ničil a znevažoval.

Vše je o systematické práci, nic se neděje jen tak a já si velmi dobře uvědomuji, že změnit nastavení mysli a změnit své programy strachu na programy lásky není vůbec snadné, ale věř mi, jde to. Tak jako musíš každý den trénovat, abys měla úžasné tělesné křivky, tak právě tak musíš denně trénovat, aby měla úžasné křivky i TVÁ DUŠE.

Vše souvisí se vším, abys slyšela svou duši a začala žít svůj jedinečný život – je nutné nepotlačovat se a žít život dle své jedinečné duše.

Že to nedává smysl, ale ano dává, každý z nás je vybaven intuicí, to už není v dnešní době žádná scifi, to je realita, o které mluví již malé děti. Máme v sobě vnitřní kompas, radar a ten k nám mluví skrze naše pocity. Přijde nápad, který v Tobě vyvolá eufórii a máš nádherný pocit slasti v břiše, tedy jdu a udělám to, to byl hlas duše… v momentě kdy začnu svůj nápad analyzovat a pustím tak ego ( které není v souladu s duší, což nebývá skoro nikdy, ale o tom v dalších článcích ) přijde propad, z úžasného pocitu, je pocit tísnivý, mraziví a kazisvěti se pouští do své práce.

Do chvíle než v sobě najdeš prameny nekonečné lásky a spojíš v sobě ego a duši do harmonie, postupuj takto Přijde nápad Tvého vyššího JÁ, tvé nitro zaplaví euforie, nečekej na to co řekne ego a ani hned nekonej na základě pokynů duše. Staň se klidnou, volně tekoucí vodou a jen si zapiš svůj nápad a k němu všechny pocity s tím spojené a to zcela všechny až do chvíle, než vše utichne, jak v hlavě tak v bříšku….. a zde již začíná cesta ke Tvé dokonalé jedinečnosti.