Univerzální návod na štěstí

Těšíte se na univerzální návod na štěstí? Zklamu vás, takový návod neexistuje.

Ano přesně tak, žádný návod na život neexistuje 😊.  Všechny zaručené rady, poučky, učení a moudra, která nám jsou předkládána jako pomoc v nesnázích a cesta ke štěstí, je jen cesta daných jedinců, kteří vdechli daným směrům a projektům život. Bezpochyby je možné, že na malý okamžik je vám pomoženo, dostanete směr, impuls, ale po cestě musíte jít sami, musíte se naučit poslouchat svému vnitřnímu hlasu, jedině ten zná právě ten váš zaručený návod na život.

Každá z nás jsme jedinečná a dokonalá bytost se svými unikátními kódy a svou cestou duše.

Cesta za štěstím začíná každé ráno po probuzení, každé nové ráno se znovu narodíme a tím dostáváme šanci jít za štěstím a je jen na nás, jak se tuto šanci uchopíme.

A co je to štěstí? Slovy klasika „muška jenom zlatá” a tak nějak to vlastně  bude. Štěstí je jen slovo, ale jeho význam a obsah si každý musí doplnit sám, dle své životní filozofie, svých hodnot a své životní cesty.

Nehledej v životě složitosti, čím více si komplikuješ cestu životem, tím méně štěstí potkáš. Vím, poučky, poučky a zase poučky, slova, slova a nic než slova. Snadno se to říká, avšak hůře aplikuje do života. Ale věř, že v momentě, kdy přestaneš řešit proč to nejde a rozhodneš se vykročit směrem ke změně svého myšlení, které začneš vědomě řídit a ovládat ho. Již za sebe nenecháš pilotovat a žít autopilota, který zná jen staré cesty, staré, sebedestrukční programy.

Nejdůležitější je se rozhodnout a vykročit, třeba s deníkem CESTA K PRAMENŮM NEKONEČNÉ LÁSKY a nebo si vytvářej svůj vlastní deník……

DEN PRVNÍ

Jsem věčná, že jsem  .

Vděk není příliš populární, bereme ho za něco ponižujícího. Ale to je pokřivený pohled na tuto nádhernou a vysokou frekvenci. Zkus to a posuď sama.

První den prožívám ve vděčnosti. Již po probuzení jsem vděčná, že svítí slunce, nebo prší či sněží, že je tma či vítr, ano za vše co mi přichází do života jsem vděčná a proč? Protože mám možnost být zde na této nádherné, životadárné planetě a zažívat fyzické projevy lásky a bytí. Vše co je součástí mého života, za to sem vděčná….. v tomto duchu prožij celý den. Nechce se mi do práce, hmm no jo, ale co by za tuto možnost dali ti, co do práce nemohou a to z jakéhokoli důvodu, nemají práci, jsou nemocní, postižení  atd. a tak je to vlastně se vším, ale je třeba si uvědomit, že v momentě, kdy nejsme vděční, nejsme ani šťastní… vděk = štěstí? nevím, to už je vaše cesta 

DEN DRUHÝ

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????……………..